Κλειδαριά Δισκόφρενου μηχανής OEM  αδιάβροχη με συναγερμό LK603

Κλειδαριά Δισκόφρενου μηχανής OEM αδιάβροχη με συναγερμό LK603

Κωδικός Προϊόντος: MOTO0118 - Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
19,90€
-+
Αποστολή: Σε όλη την Ελλάδα
 
   

Παράδοση: Σε 1-2 εργάσιμες ή παραλαβή από την έδρα μας.

   

www.sales247.gr

Νέο Πατρών Αθηνών 199A
Καθημερινά: 09:00 - 21:00
Σάββατο: 09:00 - 20:00
Τηλέφωνο: 2610 242750

Το λουκέτο δισκόφρενου μηχανής ήρθε για να προστατέψει το αγαπημένο σας δίκυκλο. Η μηχανική αντίσταση προσφέρει σημαντική προστασία ενάντια στη φυσική επίθεση και η ενσωματωμένη ηλεκτρονική μονάδα εξοπλίζεται με έναν αισθητήρα δόνησης και έναν συναγερμό 110dB.

Μόλις κάποιος δοκιμάσει να το παραβιάσει ή να το ανοίξει χωρίς το αυθεντικό κλειδί θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός. Εάν έχετε κλειδώσει την μηχανή σας και ο κλέφτης δοκιμάσει να την κουνήσει ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί λογω του κραδασμού και θα αποθαρρύνει τον κλέφτη. Δυνατότητα να έχει άπειρες εφαρμογές όσες και οι ιδέες σας. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μεταλλικό υλικό.

Μόλις κλειδώσετε το λουκέτο ο συναγερμός σας ενημερώνει με έναν χαρακτηριστικό ήχο ότι έχει ενεργοποιηθεί, δίνοντάς σας 15 δευτερόλεπτα για να απομακρύνετε το κλειδί από την κλειδαριά.
-  Με την πάροδο των 15 δευτερολέπτων και μόλις ο αισθητήρας κραδασμών «νιώσει» 2 και πλέον κραδασμούς μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ενεργοποιεί τον συναγερμό και εξακολουθεί να παραμένει ενεργοποιημένος για όση ώρα υφίστανται δονήσεις.

-  Διάμετρος πύρου 6mm.
-  Στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή από μεταλλικό υλικό.
-  Λειτουργεί με 6 μπαταρίες  AG13 (εμπεριέχονται).
Sales247.gr Θήκες Κινητών, Tablet, Gadget, Αξεσουάρ