Πληροφορίες Αποστολής & Πληρωμής

Τρόποι αποστολής
Όλες η παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά.Ο πελάτης αρχικά διαλέγει τα προϊόντα  που τον ενδιαφέρουν και στη συνέχεια επιλέγει το καλάθι αγοράς. Στο τέλος των αγορών του,  συμπληρώνει  την φόρμα με τα στοιχεία του , την ηλεκτρονική του διεύθυνση ( e-mail ) για να λάβει μήνυμα για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και τον τρόπο πληρωμής. Όταν ολοκληρωθεί η  παραγγελία έρχεται  αυτόματα, στην ηλεκτρονική  διεύθυνση  ( e-mail ) που έχει επιλέξει ο πελάτης, μήνυμα με τη φόρμα παραγγελίας που περιέχει  την χρέωση του προϊόντος  μαζί με τα μεταφορικά. Σε δυο με τρεις εργάσιμες μέρες ο πελάτης θα έχει παραλάβει το προϊόν που έχει παραγγείλει στο χώρο του.
Όλες η συναλλαγές γίνονται με τους εξής τρόπους:

Αντικαταβολή μέσω  ΕΛΤΑ Courier
Η χρέωση εξαρτάται  από τον όγκο και το βάρος που έχει το κάθε προϊόν και επιβαρύνει τον  πελάτη.

  •  + 2,50 € Ελάχιστα μεταφορικά έως δυο κιλά 
  •  + 2,50 € Αντικαταβολή έως δυο κιλά

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα .

Σημείωση: Οι μεταφορές των προϊόντων  πραγματοποιούνται από τις 09:00 έως τις 19:00 καθημερινά εκτός Κυριακής.


Τρόποι πληρωμής


Α) Αντικαταβολή μέσω  ΕΛΤΑ Courier

Β) ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ EUROBANK KATA THN ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ

Ασφάλεια συναλλαγών

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιτρέπει την πραγματοποίηση on-line συναλλαγών με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή χρεωστικής.

Η διαδικασία εξόφλησης πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η συναλλαγή πραγματοποιείται μέσω του secure server της Eurobank  με κρυπτογράφηση 128bit . Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και οι διαχειριστές ή ιδιοκτήτες του ΔΕΝ διατηρούν και δεν αποθηκεύουν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας των χρηστών.

Η ευθύνη εξασφάλισης του απρόσβλητου της ασφάλειας των συναλλαγών με τους προαναφερθέντες τρόπους αποτελεί αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων οργανισμών/νομικών προσώπων που τις διαχειρίζονται και τις προσφέρουν. Ο χρήστης κατά την εκτέλεση πληρωμών, σύμφωνα με τα παραπάνω, παρακαλείται να μας ενημερώνει άμεσα για οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια ή μη συνήθη πρακτική, προκειμένου να προβούμε σε κάθε πρόσφορη ενέργεια προστασίας των συναλλαγών.

Sales247.gr Θήκες Κινητών, Tablet, Gadget, Αξεσουάρ